Over Emyko

Residential Interior Design

Niet alleen uw keuken maar uw complete landhuis, villa, grachtenpand, tweede verblijf en werkruimtes zijn bij de specialisten van Emyko in goede handen. Emyko denkt in totaalconcepten. Onze interieurarchitecten combineren architectuur met onderscheidende ontwerpen van keukens, livings, lounge rooms, werkruimtes.

1958

Emyko is een label van WSB. Emyko werkt speciaal voor particuliere opdrachtgevers in het luxe segment. Sinds 1958 legt WSB zich specifiek toe op het creëren van Retail Design van retail ketens, merken, en winkels. Vanaf 2008 is WSB voor internationale opdrachtgevers gaan werken in België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Curaçao. Vanaf 2012 neemt de vraag naar Residential Interior Design toe. In de winter van 2016 zit een groep interieur architecten in het Emiko restaurant van het Louis hotel in München te loungen. Zij komen tot het gepassioneerde besluit om de ambities en activiteiten op het gebied van “Residential Interior Design”  te bundelen in het label “Emyko”. Dat is het Japanse woord voor “schoonheid”.

Bouwmanagement

Emyko ontzorgt: Creatief en procesmatig. Met een team van 50 getalenteerde specialisten weten we als geen ander de vele creatieve ideeën te vertalen in een feilloze uitvoering dankzij een gedegen plan van aanpak. Onze meubelmakers en monteurs realiseren dit maatwerk op een verfijnde en soepele manier.

Welkom in de 7865 m2 studio, showroom en maatwerk fabriek. Onze interieurarchitecten zijn ook bereid uw project te bezoeken voor een creatieve en inspirerende brainstorm sessie. Voor meer informatie: info@emyko.com