Residential Interior Design | West-Nederland

Onze opdrachtgever kocht een mooi pand met vijf verdiepingen. Om te leven, waarbij comfort, stijl, onthaasten, ontspannen en health & wellness centraal staan. In samenwerking met Architect Theo Rooijakkers is dit hoogwaardige project uitgedacht en gerealiseerd.

De eerste en tweede verdieping beschikken over een vide, waardoor de woonkamer erg ruim aanvoelt. De pui bestaat uit glas waardoor er veel licht inval is in de woning. De gietvloer zorgt direct voor een spannende sfeer in elke ruimte. Op de wanden in de woning zijn verschillende materialen en afwerkingen gebruikt, allemaal uitgevoerd in natuurlijke tinten en materialen.  Dit heeft als resultaat dat het huis leeft zonder onrustig te worden.

De keuken is een prachtig zwevend element in de grote ruimte, gemaakt uit Coromandel fineer. Door de horizontale belijning in het hout wordt de lengte van de ruimte extra geaccentueerd. De hoge kasten waarin de apparatuur verwerkt zitten zijn met hetzelfde fineer bekleed.

In de slaapkamer worden natuurlijke afwerkingen gebruikt, prachtig natuursteen wat opleeft als het strijklicht het raakt, en de met leer afgewerkte kasten zorgen voor warmte en spanning. Een onderkomen waar onze opdrachtgever even kan ontvluchten uit de drukte van de stad, en kan genieten van zijn rust.

Benieuwd wat de interieurarchitecten van Emyko voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar: +31 33 277 0772