High-end maatwerk interieur | Utrechtse Heuvelrug

Prachtig meubel maatwerk voor villa met wijdse blijk op de weilanden van de de Utrechtse Heuvelrug. De droom van onze opdrachtgevers? Een high end omgeving om in te leven met een combinatie van wonen en werken en volop mogelijkheden voor de verfijnde kookkunst.
Het was snel duidelijk: Onze opdrachtgevers zijn echte liefhebbers van kwaliteit en mooi design.

Vormgeving van het maatwerk interieurontwerp

De integere uitstraling van het exterieur loopt over in  een prachtig luxueuze leef- en werkruimte. Emyko heeft in samenwerking met WSB Interieurbouw al het meubelmaatwerk in de woning en het kantoor gerealiseerd. De woonkeuken is voorzien van alle gemakken en uitgevoerd in mooie materialen. De zwarte kraan en de Pitt cooking kookpitten zorgen voor contrast op het wit marmeren blad. Het keukeneiland is in een ander materiaal uitgevoerd als de hoge kasten die er aan weerszijden naast staan, dit zorgt voor meer spanning in de ruimte. In de woonkamer komt het donkere hout weer terug, hier is de combinatie gemaakt met leer, marmer en een metallic behang. Dit zorgt voor een erg warme sfeer, een fijne plek om s`avonds gezellig samen te zijn.

Luxe Keukens, interieur op maat en meubelen

Bent u op zoek naar een complete leverancier van de inrichting van uw ‘thuis’, of uw ‘tweede verblijf’, of uw ‘werkruimte’? Bel de binnenhuisarchitecten en stylisten van Emyko voor een inspirerend gesprek: +31 33 277 0772 Of bekijk meer projecten op het gebied van: Luxe Keukens, interieur op maat en meubelen