Slaapkamer inrichting: Modern residential living

Slaapkamer stijlen

De slaapkamer is in de meeste huizen de kamer waar veel tijd wordt doorgebracht. De slaapkamer behoort tot de meest persoonlijke kamers in het huis. Bij de slaapkamer moet niet alleen rekening worden gehouden met kleuren en materialen, maar ook met reeds aanwezige kleding en andere persoonlijke artikelen die moeten worden opgeborgen. Na een persoonlijk vraaggesprek over gewoonten en gebruiken in de slaapkamer wordt er een ontwerp gemaakt. Drinkt u bijvoorbeeld wijn in bed terwijl u een boek leest, of misschien bent u er alleen om te slapen alles is van invloed op het perfecte ontwerp.

Slaapkamerkasten

De opdrachtgever van dit project wilde de slaapkamer een rustige uitstraling geven, met ruimte voor kunst en een zit plek. Daarnaast moest er rekening gehouden worden met het schuine dak. Door de laag geplaatste ramen was het niet mogelijk om een complete kasten wand te plaatsen. Om toch genoeg ruimte te hebben is er een lage kasten rij geplaatst over de gehele lengte.

Slaapkamer meubels

De nachtkastjes zijn bekleed in verschillende kleuren dierenhuiden. Dit geeft samen met het kunstwerk en de details karakter aan de slaapkamer.