Badkamer inspiratie

Badkamer trends

Inspirerende trends in badkamers krijgen vorm bij Emyko. Uw visie op styling is persoonlijk, daarom is geen één design hetzelfde. De ontwerpafdeling zorgt voor een design wat passend is bij de smaak van de klant, maar ook passend bij het ontwerp karakter van Emyko. Er zijn bij dit project materialen gebruikt van de hoogste kwaliteit zodat de duurzaamheid gewaarborgd wordt.

Badkamer ensuite

De opdrachtgever van dit project wilde graag een badkamer ensuite, waarbij de slaapkamer vloeiend overloopt in de badkamer. Door een perfecte badkamer indeling en gebruik van glazen wanden is er veel natuurlijk licht, waardoor er geen lichtverschil is tussen slaapkamer en badkamer. In de avond nemen verschillende spots het over van de natuurlijke lichtbron. Het badkamer in slaapkamer principe zien we steeds vaker terugkomen in moderne huizen en zorgt voor een extra vorm van privacy.

Badkamermeubel

De lage kastenwand die vanuit de slaapkamer doorloopt tot de badkamer zorgt voor een fijne routing. Het maatwerk badkamermeubel bestaat uit natuursteen met een houten onderstel. Door het natuursteen te verwerken in vloer, wanden en meubels ontstaat een rustiek karakter. Het rustieke karakter is goed in evenwicht met het contrasterende houten plafond.

Voor meer inspirerende ontwerp van signature badkamers op maat