Luxe bar & wijnkamer

ONTWERP EN WONINGINRICHTING IN ALPIENE STIJL

Wat een plaatje en wat een sfeer! De opdracht voor deze woning was glashelder: creëer een luxueuze bar en wijnkamer in een sfeervolle alpiene setting, waar zowel het kijken naar Max Verstappen op een weekendmiddag als het geven van een feest met veertig mensen moeiteloos mogelijk is. Verfijning, warmte en gezelligheid staan hierbij centraal. In het hart van de ruimte pronkt de natuurstenen bar, verfraaid met elegante messing details. De wanden zijn bedekt met prachtig gestraald eikenhout, met de hand bewerkte profileringen voor een extra vleugje karakter. Luxueuze stoffen sieren de banken en decoratie geeft de ruimte een cozy uitstraling. Het plafond is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook akoestisch geoptimaliseerd, waardoor zelfs tijdens feestjes het geluid aangenaam gefilterd wordt.

Maatwerk interieur voor uw woning

De wijnkamer dient als podium voor de meest exclusieve wijnen, met een nadruk op zowel de presentatie als de zichtbaarheid van de collectie. De comfortabele Baxter fauteuils bieden een ideale plek voor een goed gesprek en natuurlijk voor het maken van een zorgvuldige selectie uit de wijnen. Kortom, deze ruimte vormt het ultieme toevluchtsoord voor het hele gezin, waar ontspanning en verfijning hand in hand gaan.

Binnen een project als deze is het essentieel om het interieur met uiterste zorg en precisie vorm te geven. Het vraagt om een benadering die niet alleen visuele pracht oplevert, maar ook functionaliteit en efficiëntie garandeert. Het ontwerpen van prachtige landhuizen en villa’s vormt een groeiende tak binnen WSB. Onze interieurarchitecten zijn intensief betrokken bij het proces van interieurontwerp voor woningen, waarbij we ons richten op het creëren van een ambiance van klasse, warmte en intimiteit. Ons doel is om onze klanten een interieur te bieden dat niet alleen hun persoonlijke stijl weerspiegelt, maar ook ruimte biedt voor creativiteit en uw wensen. Het streven naar deze authenticiteit vormt de kern van ons werk, waardoor elk interieur een unieke uitstraling krijgt.