Residential Lounge Sferen in Zierikzee

Sfeervolle maatwerk inrichting van loungeruimtes en werkruimtes

Onze opdrachtgever is in Zeeland groot in de huizenmarkt en zocht in samenwerking met de interieurarchitecten naar een sfeervolle inrichting van loungruimtes en werkruimtes. De interieurarchitecten van Emyko hebben het DNA van het momumentale pand blootgelegd en in waarde gelaten. Het interieurontwerp kent  een mooie mix van harde en zachte materialen, tijdloos elegant.

Over Sinke Komejan: beleving van het merk

Makelaarskantoor Sinke Komejan werd te klein en de organisatie was toe aan een groter pand. Dit pand is gevonden op driehonderd meter afstand van het oude pand. Een echte A1 locatie, het interieur is op alle fronten aangepakt om van een dames mode zaak een aantrekkelijk makelaarskantoor te maken. In de makelaarsbranche is veel veranderd, met name de oriëntatie op huizen gebeurt vanuit huis. Sinke Komejan heeft op deze trend ingespeeld door op de wand met te koop staande huizen een integratie te maken van het online aanbod.

Door de huisvesting in de winkelstraat is er meer aanloop, en komen ook oriënterende klanten over de vloer. Emyko heeft de ontvangstruimte ingericht met een tafel en aantal stoelen waar potentiële klanten een gesprek hebben met een makelaar. Een split-level geeft toegang tot een aantal andere ruimtes. Er zijn kantoren gehuisvest voor de werknemers van Sinke Komejan, die afgesloten zijn van de ontvangstruimte. Andere ruimtes worden gebruikt voor hypotheek en verkoop gesprekken.

Bij dit project is alles aangepakt. Emyko heeft voor Sinke een makelaarskantoor/winkel ontwikkeld midden in de winkelstraat die toegankelijk is voor winkelend publiek. Open ruimtes met veel licht en gebruik van natuurproducten zorgen voor een aangename sfeer.