Modern Zeeuws Havenpand

Modern interieur

Onze opdrachtgever weet zich omringd door mensen met veel gevoel voor design en kwaliteit, maar heeft dat zelf ook! Een goede samenhang tussen moderne en klassieke elementen zorgen voor een mooi evenwicht.

Keuken kastenwand

In elk huis zitten bouwdelen waar de ontwerpers creatief mee om moeten gaan. Bij dit project vormden de metalen steunbalken een obstakel. Door maatwerk kasten te plaatsten tussen de tweede staande dragers gaat er geen ruimte verloren. De betonnen gietvloer en zwarte metalen balken zorgen voor een industriële look.

Woonkamer inrichten

De designers van Emyko hebben de meubelkeuze afgestemd op de relatief kleine beschikbare ruimte. Door meubels te kiezen op poten oogt het geheel ruimer.

Samenwerking met Emyko

De samenwerking was van begin tot eind respectvol en zeer plezierig! Na een oriëntatie bij diverse bedrijven van naam, kwam hij terecht bij Emyko. In nauwe samenwerking met onze interieurarchitecten is een mooie inrichting op maat ontworpen. Na een grondige renovatie van het ouden herenhuis aan de grachten van het Zeeuwse Goes, kon binnen korte tijd het maatwerk in interieur volgens de zorgvuldig gedetailleerde werktekeningen geplaatst worden door onze eigen monteurs.