Nijland Makelaars & HypoTakeCare Bilthoven | Interieur ontwerp

Ontwerp 600 m2 Kantoor en ontvangstruimte voor makelaars en hypotheekadvies

De interieurarchitecten van Emyko verzorgden voor Nijland Makelaars uit Bilthoven de inrichting van het nieuwe makelaarskantoor en ontvangstruimtes voor hypothecair advies.

De stijl kenmerkt zich kortweg als: “Voel je thuis”, “Smaakvol”, “Professioneel”. In de ontvangstruimtes is volop mogelijkheid om rustig en ongedwongen met elkaar te praten.

Team van professionals

Emyko beschikt over een team van 50 eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Daarmee is het Emyko team toonaangevend in het sleutelklaar verzorgen van complexe, mooie belevingswerelden.

Zullen wij u creatief ontzorgen?

WSB werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers met name in Nederland, België. Maar ook veel in Duitsland, Luxemburg en in Frankrijk. Door onze bedrijfssamenstelling zijn we in staat om zowel grote als kleine projecten op flexibele wijze vorm te geven en uit te voeren. Heeft u plannen? Bel WSB: +31 33 2771714 of mail ons: info@emyko.com