Residential keuken ontwerp met michelinster

Handgemaakte keuken: residential signature.

Koken, praten, genieten, eten, ontspannen in een geraffineerde signature keuken.  De woonkeuken met michelinster is niet meer weg te denken uit een modern huis. De opdrachtgever van dit project had mooie ideeën met betrekking tot de woonkeuken. Er moest een persoonlijk element in worden opgenomen. De opdrachtgever is een echte wijnliefhebber daarom hebben de designers van Emyko wijnkisten verwerkt in de eettafel.

Keuken met kookeiland

De keuken mocht iets aparts worden, en bij voorkeur geen doorsnee wit of zwart. De keukenontwerper van Emyko heeft ervoor gekozen om de keuken van esdoorn in een semi-transparante lak te spuiten. Onderscheidend, niet nadrukkelijk. Het keukenblok is tegen de wand aangezet, op deze manier oogt het blok minder massaal en staat het in lijn met de muur. De keukenapparatuur is met fancy details in richtingloos geslepen RVS geïntegreerd.

Openhaard met boekenkast in woonkeuken

De kast aan de andere zijde tegen de achterwand is opgetrokken uit pure stenen elementen. Een geïntegreerde haard zorgt voor de aangename warmte en intieme sfeer in de ruimte.

5800M2 Inspiratie productiefaciliteit en showroom van exclusieve woonkeukens

Klik op de rode link voor meer inspiratie van mooie keukens op maat. Of bezoek onze belevingsruimte om meer te zien en te horen van de mogelijkheden van Emyko.