Meubel maatwerk Veluws landhuis

Meubel maatwerk Interieur rietgedekte villa

Rick Blankenstijn: “Het meubel maatwerk van het interieur en het exterieur vormen een eenheid. Ze kennen dezelfde twist van een rietgedekte villa met moderne belijning.  Het vroegtijdige contact tussen architecten en interieur architecten voorkomt onnodige fouten.”

Onze opdrachtgever klopte dus vanaf het eerste moment bij Emyko aan voor een full service meubel maatwerk design. Emyko werkt met een team van circa 50 mensen: interieur architecten, bouwmanagers, meubelmakers en monteurs. De uitwerking van het ontwerp van de rietgedekte villa werd neergelegd bij Dennis Kemper van EVE Architecten, tegenwoordig werkend voor 01 Architecten.

De inrichting van de living, keuken, ontvangsthal en alle woonvertrekken behoorde tot het interieur ontwerp. In overleg met de architect is het huis vormgegeven. Het interieur en exterieur van het huis zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden, daarom is een samenwerking in een vroeg stadium aan te raden. Als er bij de vormgeving van het huis wordt nagedacht over de interieur eisen kunnen de ruimtes optimaal worden benut.

De basis van moderne vormgeving moest een verrijking krijgen met warme accenten. De interieurstylisten van Emyko hebben deze stijl gehandhaafd bij het ontwerpen van de ruime ontvangst, de fraaie taatsdeuren, het prachtige ontwerp van de trapopgang, de mooie boekenkasten, de inrichting van de woonkeuken en slaapkamers. Het gebruik van natuurlijke materialen: natuursteen, hout en staal komen goed uit in het familiehuis waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

Emyko heeft op 5800 m2  alles in 1 hand: Ontwerp, Projectbegeleiding en Productie. Ons industriele productieproces zorgt voor scherpe prijzen. Vind hier meer exclusieve keukens op maat. Of maak een afspraak voor een inspirerende brainstormsessie met onze interieurarchitecten aan huis of in onze showroom: +31 33 2770772