Showroom

Showroom woninginrichting & keukens

Wij nodigen u uit om een afspraak te maken voor bezoek aan onze showroom. Onze aanpak van ‘High-end Kitchens’ en ‘Meubel Maatwerk’ kunt u in de praktijk ervaren. U spreekt dan onze interieurarchitecten, calculators, projectleiders, werktekenaars, meubelmakers en monteurs. Ook onze 8000 m2 productiefaciliteit is één grote showroom!

WONINGONTWERP & DESIGN INTERIEUR VILLA’S

Emyko is een label van WSB. Emyko werkt speciaal voor particuliere opdrachtgevers in het luxe segment. Sinds 1958 legt WSB zich specifiek toe op het creëren van Retail Design van retail ketens, merken, en winkels. Vanaf 2008 is WSB voor internationale opdrachtgevers gaan werken in België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Curaçao. Vanaf 2012 neemt de vraag naar Residential Interior Design toe. In de winter van 2016 zit een groep interieur architecten in het Emiko restaurant van het Louis hotel in München te loungen. Zij komen tot het gepassioneerde besluit om de ambities en activiteiten op het gebied van “Residential Interior Design” te bundelen in het label “Emyko”. Dat is het Japanse woord voor “schoonheid”.

SHOWROOM VOOR ‘HIGH END KITCHENS’ OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG

Bent u op zoek naar een nieuw ontwerp voor uw interieur of een luxe maatwerk design keuken? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Scherpenzeel. Veel van onze klanten komen uit de buurt van Groenekan, Bosch en Duin, De Bilt, Zeist, Bilthoven, Woudenberg, Scherpenzeel, Den Dolder, Doorn of Driebergen, Amsterdam, Eindhoven, Goes, Noordwijk, Haarlem, Bussum, Naarden, ‘t Gooi, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Mijdrecht, Wassenaar, Blaricum of Baarn.
Emyko werkt interntionaal, 40% van onze omzet wordt gerealiseerd in het buitenland. Welkom dus in onze showroom! Bel voor een afspraak: +31 33 277 0772